Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Pleegzorg en adoptie brengen vaak uitdagingen met zich mee voor kinderen. Als kindercoach heb jij de unieke kans om deze kinderen te ondersteunen en te begeleiden op hun reis naar zelfontdekking en groei. Door middel van spellen kun je een veilige en speelse omgeving creëren waarin ze kunnen leren, plezier kunnen hebben en zich kunnen ontwikkelen.


Weergave:


Bezig met laden...
Familie Figuren - Zakje van 24 stuks
€ 13,95

Prijs per stuk

Family Diversity Blocks
€ 39,95

Prijs per stuk

-32%
Onzichtbaar verdriet - LAATSTE EXEMPLAREN VORIGE DRUK
Onzichtbaar verdriet - LAATSTE EXEMPLAREN VORIGE DRUK
€ 30,85 € 20,85

Prijs per stuk

Sociocards Online training
€ 139,00

Prijs per stuk

Spelenderwijs verbinden en hechten
€ 33,50

Prijs per stuk

Als kindercoach begrijp je dat elk kind uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Door spellen op maat aan te bieden, kun je inspelen op de individuele uitdagingen en talenten van deze kinderen. Je kunt hen helpen om zelfvertrouwen op te bouwen, sociale vaardigheden te ontwikkelen en emoties te uiten. Spellensessies kunnen ook een waardevolle gelegenheid bieden om te werken aan het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een sterke band met de kinderen.

Het is belangrijk om te beseffen dat pleegzorg en adoptie vaak gepaard gaan met trauma en verlies. Als kindercoach speel je een cruciale rol in het bieden van emotionele ondersteuning en het bevorderen van veerkracht bij deze kinderen. Door middel van spelinterventies kun je hen helpen om te gaan met veranderingen, zich veilig te voelen en positieve relaties op te bouwen.

Ben jij een kindercoach die het verschil wil maken in het leven van kinderen in pleegzorg en adoptie? Ontdek hoe je met spellen een waardevolle bijdrage kunt leveren aan hun welzijn en ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren en je expertise uit te breiden. Samen kunnen we een positieve impact creëren en deze kinderen helpen om hun volle potentieel te bereiken.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.