nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

iDeal
Tijdens het bestelproces kunt u de keuze maken voor iDeal betaling. Deze beveiligde link maakt het mogelijk de betaling direct via uw eigen bank in orde te maken. Wij krijgen direct een bevestiging van deze betaling. 

Op rekening
Zakelijke klanten hebben die optie om te kiezen om een bestelling op rekening te doen. Deze klanten krijgen na de orderbevestiging op de dag van verzending de factuur via de e-mail. Voor de facturen staat een betalingstermijn van 14 dagen.
 
Trainingen worden altijd vooraf in rekening gebracht.
Vermeldt u altijd het factuurnummer bij uw betaling.

14 dagen betalingstermijn
Zodra u op de knop klikt “Bestellen met betalingsverplichting” gaan wij ervan uit dat u ervan op de hoogte bent dat u voor de bestelde materialen een factuur ontvangt die u binnen 14 dagen dient te voldoen. Deze 14 dagen gaan in op datum van de factuur.
De factuur ontvangt u via de email zodra het pakket bij ons is ingepakt en naar u onderweg is.

Wettelijk heeft u recht om binnen 14 dagen het bestelde zonder opgaaf van reden retour te sturen. Wij begrijpen dat u soms langer de tijd nodig heeft om te bepalen of u een spel houdt. Daarom hanteren wij een retourtermijn van een maand. Maar daarmee vervalt niet de betalingstermijn. Die blijft 14 dagen.

Als u na die 14 dagen besluit een product retour te sturen, dan ontvangt u het bedrag van het desbetreffende product van ons terug en crediteren wij deze d.m.v. een creditnota. Kijk hier wat u moet doen als u een product retour wilt sturen.

Facturatie
In het bestelproces worden diverse gegevens gevraagd die voor ons noodzakelijk zijn de bestelling juist af te handelen. U kunt extra informatie toevoegen die voor uw administratie van belang is.
Ook kunt u hier het onderscheid maken tussen het verzendadres en het factuuradres.

Als vlaamse klant kunt u, als de BTW kan worden verlegd, uw BTW nummer invullen zodat u een factuur ontvangt zonder BTW-berekening. 
 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.