Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

iDeal
Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor een iDeal betaling. Deze beveiligde link maakt het mogelijk de betaling direct via je eigen bank in orde te maken. Wij krijgen direct een bevestiging van deze betaling. 

Op rekening
Zakelijke klanten hebben de optie om te kiezen voor een bestelling op rekening. Deze klanten krijgen na de orderbevestiging op de dag van verzending de factuur via de e-mail. Voor de facturen staat een betalingstermijn van 14 dagen.
 
Trainingen worden altijd vooraf in rekening gebracht.
Vermeld altijd het factuurnummer bij uw betaling.

14 dagen betalingstermijn
Zodra je op de knop klikt 'Bestellen met betalingsverplichting' gaan wij ervan uit dat je ervan op de hoogte bent dat je voor de bestelde materialen een factuur ontvangt die je binnen 14 dagen dient te voldoen. Deze 14 dagen gaan in op datum van de factuur.
De factuur ontvang je per e-mail zodra het pakket bij ons is ingepakt en naar je onderweg is.

Wettelijk heb je het recht om binnen 14 dagen het bestelde zonder opgaaf van reden retour te sturen. Wij begrijpen dat je soms langer de tijd nodig hebt om te bepalen of je een spel houdt. Daarom hanteren wij een retourtermijn van een maand. Let op: daarmee vervalt niet de betalingstermijn. Die blijft 14 dagen.

Als je na die 14 dagen besluit een product retour te sturen, dan ontvang je het bedrag van het desbetreffende product van ons terug en crediteren wij deze d.m.v. een creditnota. Kijk hier wat je moet doen als je een product retour wil sturen. 

Facturatie
In het bestelproces worden diverse gegevens gevraagd die voor ons noodzakelijk zijn de bestelling juist af te handelen. Je kunt extra informatie toevoegen die voor uw administratie van belang is.Ook kun je hier het onderscheid maken tussen het verzendadres en het factuuradres.

Als vlaamse klant kun je, als de BTW kan worden verlegd, je BTW nummer invullen zodat je een factuur ontvangt zonder BTW-berekening. 
 
Betalen-en-facturatieDeze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.