Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Een Steekje Los? – Introductieworkshop

Intro
Sommige onderwerpen lijken niet eenvoudig bespreekbaar te zijn. Psychische kwetsbaarheid is er hier één van. En dat terwijl psychische gezondheid een onderwerp dat op iedere persoon van toepassing is. Of je elkaar nu ontmoet vanuit je rol als hulpverlener, vanuit je vraag om ondersteuning op psychisch gebied of omdat je in je omgeving van dichtbij mee maakt hoe psychische gezondheid de kwaliteit van leven beïnvloedt.

De introductieworkshop is een uitstekende invulling van congressen, teamdagen, bijeenkomsten van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen

Datum
in overleg


Tijd
3 uur


Omschrijving
De introductieworkshop Een Steekje Los? is een workshop om in een kleine groep te ervaren hoe geestelijke gezondheid speels, met humor en respect besproken en bespeeld kan worden. De introductieworkshop laat je ervaren dat iedereen in welke vorm dan ook met geestelijke gezondheid en daarmee ook geestelijke kwetsbaarheden en kracht te maken heeft. Dit geeft verbondenheid en begrip tussen mensen met verschillende ervaringen. Het maakt voor de workshop niet uit of de deelnemers deelnemen vanuit hun achtergrond als ervaringsdeskundige, hulpverlener of familielid.


Achtergrond
Stichting De Bagagedrager heeft als doel mensen in contact te brengen met elkaars leefwereld, het bespreekbaar maken van vooroordelen en het stimuleren van wederzijds begrip om de kwaliteit van leven te verbeteren. Voor meer informatie over Stichting de Bagagedrager kijk je hier: https://debagagedrager.nl/


Een Steekje Los? is spel, een tool, om geestelijke gezondheid op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken. Daarmee is het een manier om contact te maken, stigma’s te bespreken en levenservaringen te delen.
Voor meer informatie of het bestellen van Een Steekje Los? kijk je hier: https://www.semmie.net/Een-Steekje-Los of https://debagagedrager.nl/webshop/


Inschrijving
De spelworkshop wordt verzorgd vanuit Stichting de Bagagedrager. Semmie werkt met de Bagagedrager samen om het doel van de stichting zo breed mogelijk uit te dragen binnen Nederland en daarbuiten.
Sylvia van Asperen zet zich vanuit Semmie in voor stichting de Bagagedrager. Voor informatie kunt u contact opnemen met Sylvia via 010 – 752 62 77 of training@semmie.net De offertes en inschrijving voor de incompanytrajecten worden verzorgd door Ellen Spanjers vanuit de Bagagedrager. Ook Ellen kunt u onder andere bereiken via training@semmie.net


Spelleider(s)
De introductieworkshops worden verzorgd door  spelleiders die zowel persoonlijke ervaring als coachende vaardigheden inzetten bij de workshop.


Wil je verdere informatie? Neem dan contact op via onderstaande button en wij brengen u in contact met de juiste persoon.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies