Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Een Steekje Los? – Training tot spelleider

Intro
Een Steekje Los? is een tool om psychische gezondheid bespreekbaar te maken. Maar in de praktijk tref je als professional of vrijwilliger zoveel diverse doelgroepen, dat er gebruik van een tool toch veel vragen kan oproepen:  hoe het spel in te zetten, hoe zet je eigen ervaring in, hoe het aansluit bij jouw doelgroep, hoe leidt je het spel en hoe je de balans vindt tussen het delen van persoonlijke verhalen en gelijktijdig de voortgang van het spel in de gaten houdt.

De training Een Steekje Los? geeft je de juiste handvatten om de tool zo optimaal mogelijk te gebruiken en jouw doelgroep te bereiken.


Datum
In company of op congressen in overleg

Achtergrond
Stichting De Bagagedrager heeft als doel mensen in contact te brengen met elkaars leefwereld, het bespreekbaar maken van vooroordelen en het stimuleren van wederzijds begrip om de kwaliteit van leven te verbeteren. Voor meer informatie over Stichting de Bagagedrager kijk je hier: https://debagagedrager.nl/
Een Steekje Los? is spel, een tool, om geestelijke gezondheid op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken. Daarmee is het een manier om contact te maken, stigma’s te bespreken en levenservaringen te delen.
Voor meer informatie of het bestellen van Een Steekje Los? kijk je hier: https://www.semmie.net/Een-Steekje-Los of https://debagagedrager.nl/webshop/

De training tot spelleider wordt verzorgd vanuit Stichting de Bagagedrager. Semmie werkt met de Bagagedrager samen om het doel van de stichting zo breed mogelijk uit te dragen binnen Nederland en daarbuiten.


Trainer(s)
De trainingen vanuit de Bagagedrager worden verzorgd door spelleiders die zowel persoonlijke ervaring als trainingsvaardigheden inzetten.

Wil je meer informatie?
Neem contact op via onderstaande button en wij brengen u met de juiste persoon in contact. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies