Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Familie opstellingen zijn in veel vormen mogelijk. Familie opstellingen worden ingezet met representanten waarbij de cliënt centraal staat en zicht krijgt op zijn plek in zijn omgeving. Dit kan het gezin zijn, de organisatie, de school, de leefgroep etc. Als er gebruik wordt gemaakt van representanten worden andere personen door de cliënt geplaatst ten opzichte van zijn positie. De ervaring en de emoties van de cliënt en de representant ten opzichte van elkaar wordt meegenomen in de gehele opstelling.
In individuele begeleiding hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van representanten. Zeker als het kinderen betreft wordt omwille van de privacy e/of het gevoel van veiligheid gekozen worden voor symbolen.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Emotieblokken EmotiBlocks
€ 19,95

Prijs per stuk

Familie Figuren - Zakje van 24 stuks
€ 13,95

Prijs per stuk

Family Diversity Blocks
€ 39,95

Prijs per stuk

Sociocards
€ 39,95

Prijs per stuk

Als familie opstellingen met symbolen worden gemaakt dan kunnen dit  kaarten zijn, menspoppetjes, dieren, blokken of ieder materiaal dat maar voor handen is.  
Op deze pagina vind je symbolen die gebruikt kunnen worden bij familie opstellingen of het maken van sociogrammen. Sociocards maakt gebruik van kaarten met de afbeelding van mensen en dieren en voegt daar kaarten aan toe met symbolen om betekenis te geven aan de onderlinge verbanden.
Voor een drie-dimensionale opstelling kan gebruik worden gemaakt van de mens- of dierfiguren die anoniem zijn of de figuren zoals family diversity waarbij de personen gepersonaliseerd kunnen worden.

De drie-dimensionele figuren zijn ook geschikt voor de zand- of watertafel. Familiy Diversity is minder geschikt voor deze laatste tafel omdat de stickers kunnen loslaten in het water.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies