Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Als kindercoach of therapeut ben je bekend met de uitdagingen van het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Gelukkig is er een speels en effectief hulpmiddel dat je kunt inzetten: spelmateriaal! Door gebruik te maken van dit bijzondere materiaal kun je hoogbegaafde kinderen op een leuke en stimulerende manier begeleiden, terwijl je hun unieke talenten en behoeften erkent en bevordert.


Weergave:


Bezig met laden...
Helpende gedachten
€ 12,95

Prijs per stuk

Hoogbegaafd, nou en?
€ 29,90

Prijs per stuk

Hulpwaaier Hoogbegaafdheid
€ 14,95

Prijs per stuk

Ik en hoogbegaafdheid
€ 17,00

Prijs per stuk

-50%
Meer dan een label - set van 5 kaarten LAATSTE EXEMPLAREN
Meer dan een label - set van 5 kaarten LAATSTE EXEMPLAREN
€ 4,50 € 2,25

Prijs per set van 5

Praatprikkels
€ 10,95

Prijs per stuk

Puber Coachkaarten
€ 15,95

Prijs per stuk

Wat als je hoogbegaafd bent?
€ 16,50

Prijs per stuk

Spel is de taal waar kinderen van houden, en hoogbegaafde kinderen zijn daar geen uitzondering op. Door middel van spel kunnen ze hun creativiteit, verbeeldingskracht en probleemoplossende vaardigheden tot uiting brengen en verder ontwikkelen. Met speciaal geselecteerd spelmateriaal kun je uitdagende activiteiten aanbieden die aansluiten bij hun niveau en interessegebieden, zodat ze gemotiveerd blijven en optimaal groeien.

Bij het kiezen van spelmateriaal voor hoogbegaafde kinderen is het belangrijk om te letten op de complexiteit, het stimuleren van kritisch denken en de mogelijkheid tot diepgaand onderzoek. Denk aan bouwsets, puzzels, wetenschappelijke experimenten, programmeerspelletjes en kunstzinnige materialen. Dit soort spelmateriaal daagt hen uit en wekt hun nieuwsgierigheid.

Naast het spelmateriaal is het creëren van een speelse en stimulerende omgeving van groot belang. Door een omgeving te creëren waarin mogelijkheden overvloedig zijn en waar nieuwsgierigheid wordt aangemoedigd, kunnen hoogbegaafde kinderen optimaal bloeien en groeien.

Bij onze winkel vind je een uitgebreid assortiment spelmateriaal dat speciaal is geselecteerd voor de begeleiding van hoogbegaafde kinderen. We begrijpen de unieke behoeften van deze kinderen en bieden materiaal dat hen uitdaagt, prikkelt en inspireert. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor je hoogbegaafde cliënten. Investeer in hun toekomst en ontdek de speelse kracht van spelmateriaal in jouw begeleiding van hoogbegaafde kinderen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies