Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Training-SocioCards-Voorinschrijving-najaar-2020-gestart!

Training SocioCards


Er is heel veel interesse voor de nieuwe editie van SocioCards. Voor alle pedagogische professionals die met SocioCards willen gaan werken of daar net mee begonnen zijn, organiseren we daarom een nieuwe reeks trainingen in het najaar van 2020. Voor de training wordt een SKJ registratie aangevraagd.


Let op: Vanwege het Covid-19 virus wachten we nog even met het vaststellen van de precieze data. Als je je inschrijft nemen we contact met je op zodra we de trainingsdata kunnen plannen!


Schrijf je nu in!
Schrijf je via dit formulier alvast in voor de training SocioCards in het najaar van 2020. 
De kosten voor de training op open inschrijving zijn € 99,= per persoon inclusief BTW en lunch.
Korting: Heb je onlangs SocioCards gekocht of ga je SocioCards nu aanschaffen? Dan kun je de training volgen voor € 79,= per persoon inclusief BTW
en lunch.
 


Over de training

 

Informatie training SocioCards 

Tijdens de training SocioCards krijg je praktische handvatten voor het gebruik van SocioCards. Het helpt je om de gesprekken met kinderen vorm te gaan geven in de praktijk. Zelf een sociogram maken? Schrijf je in voor de training SocioCards.

 

Werkwijze

We beginnen met het schetsen van een kort theoretisch kader, waarna we uitgebreid gaan oefenen. 

 

Voor wie?

De training SocioCards is interessant voor pedagogische professionals zoals kindertherapeuten, ambulant begeleiders, wijkteams, kindercoaches, leerkrachten, gezinsbegeleiders en jeugdzorgmedewerkers.

 

Achtergrond

Als professional in coaching, begeleiding en therapie maken twee facetten de rails van ieder contact; de relatie en de wijze van communiceren. Deze rails lopen altijd naast elkaar en worden altijd beide kanten op bereden.

In de context van het professioneel helpen van kinderen is het voor de pedagoog van essentieel belang steeds bewust te zijn van deze twee banen en deze te kunnen herkennen, duiden, interpreteren en bewust in te zetten. Iedere professional die is opgeleid binnen het pedagogisch kader heeft in de opleiding kennis genomen van deze basis, ermee geoefend, feedback ontvangen en zichzelf verbeterd om het kind zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Toch is regelmatig onderhoud van de meest essentiële basis van het contact zeer belangrijk. In de workshop Sociocards; praten met kinderen geven we de gelegenheid om te werken aan, te leren van en te oefenen met een deze basis. Niet omdat je het nog niet kunt, maar voor verdere ontwikkeling en onderhoud.

In deze workshop geven we zowel ruimte aan jouw persoonlijke ontwikkeling als gesprekspartner van kinderen als aan de specifieke tool SocioCards.
 

Resultaat en toepassing van de training

Na het volgen van de workshop heeft de deelnemer direct concrete handvatten in handen in om gesprekken met kinderen te voeren.
 

Bewijs van deelname

De deelnemers krijgen een certificaat.
 

Competenties

  • De professional verheldert vragen en behoeften
  • De professional heeft een open houding, kan een vertrouwensrelatie ontwikkelen en onderhouden, kan doorvragen naar wensen en mogelijkheden
  • De professional is zelfbewust en in staat tot zelfreflectie
  • De professional stimuleert verantwoordelijk en oplossingsgericht gedrag, stuurt aan op betrokkenheid en participatie

Soorten trainingen


Training op open inschrijving

Wil je meedoen aan de training SocioCards in het najaar van 2020? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. We nemen (als duidelijk is vanuit de overheid vanaf wanneer trainingen weer veilig kunnen plaatsvinden) contact met je op als we data beschikbaar hebben voor de training. De trainingen worden gegeven op de trainingslocatie van Semmie in Vlaardingen. 


Ja, ik wil me inschrijven voor de training SocioCards
 

Incompany training

Wil je met je hele team deelnemen aan de training SocioCards? Dat kan! Semmie komt graag bij jou op locatie de training verzorgen. Datum en tijd worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie contact op met Sylvia van Asperen via training@semmie.net. 
 

Verkorte training op congres of als gastles

Semmie biedt van zoveel mogelijk trainingen een aangepaste versie voor bijvoorbeeld congressen of gastlessen. Neem contact op met Sylvia van Asperen via training@semmie.net voor meer informatie.

 

Financiële investering

 

Training op open inschrijving

Schrijf je via dit formulier alvast in voor de training SocioCards in het najaar van 2020. 
De kosten voor de training op open inschrijving zijn € 99,= per persoon inclusief BTW en lunch.
Korting: Heb je onlangs SocioCards gekocht of ga je SocioCards nu aanschaffen? Dan kun je de training volgen voor € 79,= per persoon inclusief BTW en lunch

 

Incompany training

€ 650,00 excl. BTW excl. reiskosten € 0,39 per km Maassluis-locatie. Maximaal 15 deelnemers.
Bij een reistijd van meer dan 1,5 uur kan een meerprijs worden gerekend. Neem voor een offerte of meer informatie contact op met Sylvia van Asperen via training@semmie.net 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.