Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bezorgen of afhalen
Bestellingen die voor 17.00 uur op werkdagen worden geplaatst, worden door ons dezelfde dag bij PostNL aangeboden en doorgaans de volgende dag bij u bezorgd. Helaas kunnen wij de levertijd niet 100% garanderen omdat er onvoorziene omstandigheden kunnen zijn die de levering beïnvloeden. Maar als wij weten dat een bestelling vertraging oploopt, zullen wij u hier direct over informeren zodat u weet wanneer u uw pakket kunt verwachten. 

Als u producten zelf wilt ophalen op ons kantoor in Vlaardingen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Bestellingen die via de webshop worden geplaatst worden door een automatisch systeem opgepakt en verwerkt. Deze kunnen dan dus niet worden opgehaald in Vlaardingen. 
 
Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland onder de € 50,00 worden verzendkosten in rekening gebracht van € 4,99

Voor bestellingen binnen Nederland boven € 50,00 zijn de verzenkosten voor u gratis.

Verzendingen naar België kosten altijd € 9,95 

Als uw pakket beschadigd is
Wij pakken uw pakket met zorg in maar dat is geen garantie dat het ook intact bij u aankomt.
Mocht u bij ontvangst van het pakket zien dat de doos is beschadigd, dan maakt u daar direct melding van bij de bezorger. De bezorger kan hier een aantekening van maken. Als u direct ziet dat door de beschadiging ook de binnenkant is beschadigd, kunt u het pakket ook weigeren.

Als u later of bij het uitpakken merkt dat de inhoud is beschadigd tijdens het vervoer, neem dan direct contact op via 010 – 752 62 77 of administratie@semmie.net Dan kunnen wij overleggen met u hoe wij dit voor u kunnen gaan oplossen. 
 
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.