Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
In 2019 is de trainingsdag "Met pubers speel je geen spelletje".
Op deze dag komen specifieke spellen en werkvormen aan bod om met pubers aan de slag te gaan rondom verschillende thema's. 
Tieners, pubers, jongeren of welke term je ook gebruikt voor deze leuke doelgroep maken zo'n intense en bijzondere ontwikkeling door in een paar jaar, dat je niet anders kan dan je als professional authentiek en volledig open stellen voor dat wat de jongere inbrengt. 

Hoewel je eigen pubertijd korter geleden is dan je kindtijd, ervaren volwassenen vaker verwondering over de enorm veranderde wereld van de jongere ten opzichte van de eigen ervaring, dan over de wereld van het basisschoolkind. 

Er is inmiddels veel meer bekend over de hersenontwikkling van de puber. En die kennis is broodnodig. Maar als je die kennis hebt....hoe dan verder? Tijdens deze training gaan we aan de slag met hoe wij de puber het beste kunnen benaderen qua werkvormen, thema's en eventuele spelmateriaal. 

De exacte datum is nog niet bekend. Maar wil je persoonlijk op de hoogte worden gehouden? Laat dan hier je gegevens achter en we mailen je zodra er meer praktische info bekend is zodat je op dat moment alsnog kunt beslissen of je deelneemt. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.