nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.In company opleiding tot ambassadeur OpvoedParty
Tijdens het opvoeden van kind(eren) loop je soms tegen vragen aan. Iedere ouder kijkt anders tegen de opvoeding en ontwikkeling van kinderen aan en stelt andere doelen in de opvoeding. De OpvoedParty kan ingezet worden om ouders nieuwe inzichten te geven op het gebied van opvoeden. Volg de opleiding tot ambassadeur OpvoedParty en leer hoe je de OpvoedParty kunt inzetten als laagdrempelig aanbod op opvoedondersteuning aan ouders.

Datum
In company: datum in overleg.

Tijdsinvestering
45 minuten online introductie (voorafgaand)
3 uur (dagdeel) Basistraining
3 uur Terugkom- inspiratie & opfrisbijeenkomst (na 3-6 maanden)


Omschrijving
Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur in een huiskamer, waar in klein gezelschap, vier tot tien deelnemers, onder deskundige leiding met elkaar wordt gesproken over alledaagse opvoedingsvragen.


De opleiding tot ambassadeur OpvoedParty is voor degenen die zelf de OpvoedParty willen geven. Hoe begeleid je ouders zodat het gesprek op gang komt en op gang blijft, wat is jouw rol als begeleider, hoe zet je de OpvoedParty in binnen jouw organisatie of praktijk...zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de training.


Achtergrond
De OpvoedParty:
  • faciliteert beroepsopvoeders in gemeentes om moeiteloos met ouders in gesprek te komen;
  • helpt sociale wijkteams op opvoedingsonderteuning toegankelijk te maken voor ouders;
  • is betaalbaar, gericht op preventie, eenvoudig en doeltreffend.
Doelgroep training
De training is bedoeld voor gemeentes en organisaties in zorg, welzijn, kinderopvang of onderwijs die de OpvoedParty graag willen inzetten als laagdrempelig aanbod op opvoedondersteuning van ouders. Ook zeer geschikt om ouderbetrokkenheid op de kaart te zetten.

Voor medewerkers die vertrouwen van ouders genieten en binnen de organisatie het eerste aanspreekpunt zijn, zoals sociaal makelaars, opvoedspreekuurhouders in centra voor jeugd en gezin, basis/ eerstlijns psychologen, pedagogen en maatschappelijk werkers, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, medewerkers ouderbetrokkenheid in de jeugdzorg, schoolmaatschappelijk werkers en preventiemedewerkers in de GGZ.

Eigenlijk voor iedereen die aan de slag wil met de OpvoedParty.


Werkwijze
Voorafgaand aan de training krijgt iedere deelnemer een online introductie. In de bijeenkomst zelf kun je samen met je collega's vragen stellen over het gebruik van het OpvoedParty spel in de praktijk. We staan stil bij jouw houding als begeleider, hoe je veiligheid en vertrouwen creëert en je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken. Er wordt veel tijd besteed aan het oefenen met de materialen.


Resultaat en toepassing van de training
Na de basistraining heb je voldoende kennis en gereedschap in handen om een OpvoedParty te kunnen geven. Na zo'n 3-6 maanden na de basistraining vindt de terugkom- inspiratie en opfrisbijeenkomst plaats. En staan we stil bij jouw ervaringen. Er wordt gekeken naar hoe jouw ambassadeurschap een professionele groei kan doormaken.


Financiële investering
Bij individuele inschrijving kost een OpvoedPartyPakket € 249 (in plaats van de totaal prijs van €299 per persoon)
Een incompany training voor een team voor een OpvoedPartyPakket kost € 1400

Neem voor verdere details contact op via onderstaande buttonBewijs van deelname
Na afloop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.


Samenwerking
Sylvia van Asperen werkt vanuit Semmie samen met Lunamare - opvoedingsondersteuning, training en coaching op maat. Voor Lunamare verzorgt Sylvia mede de incompany opleiding tot ambassadeur OpvoedParty. De administratieve en financiële contacten verlopen derhalve ook via Lunamare. Sylvia verzorgt voornamelijk trainingen in het westen van Nederland.


Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Sylvia van Asperen. Mail naar training@semmie.net of bel 010-752 62 77 of via onderstaande button
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.