Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën


OpvoedParty

Vertel hoe je het doet, niet hoe het moet

De OpvoedParty is gericht op opvoedingsthema's. Opvoeden houdt in dat ouders hun kind begeleiden bij zijn of haar ontwikkeling tot iemand die zelfstandig kan meedoen aan de samenleving. Tijdens het opvoeden van je kind(eren) loop je soms tegen vragen aan. Hoe zou iemand anders in deze situatie handelen? Iedere ouder kijkt anders tegen de opvoeding en ontwikkeling van kinderen aan en stelt andere doelen in de opvoeding. De OpvoedParty geeft nieuwe inzichten op het gebied van opvoeden.

Datum
Semmie kan voor jou of je organisatie een OpvoedParty verzorgen. We plannen dan een datum in overleg. 

Contact OpvoedParty voor ouders

Tijdsinvestering
De OpvoedParty duurt gemiddeld twee uur.

Locatie training OpvoedParty
In company: op locatie van opdrachtgever of bij de ouder thuis die de OpvoedParty organiseert

Omschrijving OpvoedParty
Tijdens de OpvoedParty komen alledaagse dilemma's over opvoeding langs. Je wilt je kind opvoeden tot een evenwichtige persoonlijkheid met besef van normen en waarden. Maar hoe doe je dat? Elke ouder doet dit op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. In een klein gezelschap, onder deskundige leiding, wordt er met elkaar gediscussieerd over verschillende opvoedingsthema's.

Achtergrond
OpvoedParty is een initatief van Lunamare. Er wordt op een laagdrempelige manier gepraat over opvoeding. Ouders ontmoeten elkaar om hun kennis en kunde te delen.

Doelgroep 
Ouders en verzorgers van kinderen. Iedereen die vragen heeft over de dagelijkse opvoeding is van harte welkom. De bijeenkomst geeft antwoorden op je vragen over de opvoeding, nieuwe inspiratie, tips en ondersteuning.
De OpvoedParty kan georganiseerd worden door een ouder, een wijkteam, als ouderavond. Bij iedere gelegenheid waar ouders elkaar ontmoeten. 

Resultaat en toepassing van de training
Met het mee doen aan de OpvoedPary krijgen en geven ouders elkaar direct tips waarmee thuis aan de slag gegaan kan worden. Ouders kunnen elkaar namelijk heel goed steunen en herkenning bij elkaar vinden. 

Het doel van de OpvoedParty is:
  • Versterking van de opvoedvaardigheden en zelfvertrouwen bij ouders/verzorgers
  • Uitbreiding van het sociale netwerk
  • Openheid creeren om alledaagse opvoedingssituaties te delen. 
Er kunnen OpvoedParty rond verschillende thema's worden gegeven:
OpvoedParty voor ouders van hele jonge kinderen
OpvoedParty voor ouders van basisschoolkinderen
OpvoedParty voor ouders met tieners
OpvoedParty voor ouders die multicultureel opvoeden
OpvoedParty voor ouders van kinderen met bijzondere bijhoeften

En natuurlijk een OpvoedParty waar de verschillende thema's aan de orde komen. Omdat je ook zoveel kunt geven aan en leren van ouders uit andere opvoedingssituaties.


Financiële investering
€ 150 inclusief BTW
excl reiskosten € 0,39 per kilometer vanaf Maassluis

Bewijs van deelname
De deelnemers ontvangen een certificaat.

Trainer(s)
Sylvia van Asperen is de hoofdtrainer bij en eigenaar van Semmie Sprekend Spel & Training. Vanuit Semmie verzorgt zij een deel van de training en workshops evenals de trainingen op maat. En daarbij is zij vooral moeder van drie opgroeiende pubers. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe datum open inschrijving of meer informatie voor een in company training of gastles? Neem dan contact op met training@semmie.net of bel 010 - 752 62 77 of via onderstaande button

Contact OpvoedParty voor ouders


 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.