Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Een maand retourtermijn
Wettelijk gezien heeft de consument 14 dagen voor het aanmelden van het retourneren waarna ze na het aanmelden nogmaals een periode van 14 dagen hebben voor het daadwerkelijk retourneren. Wij begrijpen dat je soms langer de tijd nodig heeft om te bepalen of je een spel houdt. Daarom hanteren wij een retourtermijn van een maand. Je kunt het ons binnen een maand laten weten als je een product retour wilt sturen. Nadat je ons hebt geinformeerd heb je nog 14 dagen om het daadwerkelijk aan ons terug te sturen. De betalingstermijn van 14 dagen blijft wel van kracht. 

Binnen de maand kun je definitief besluiten het product te houden of retour te sturen.  Als je besluit het product retour naar ons te sturen, neem dan contact met ons op via administratie@semmie.net  of maak gebruik van het retourformulier. Wij weten dan dat wij de bestelling retour kunnen verwachten. Je hebt dan nog 14 dagen om het pakket naar ons terug te sturen. 

Enkel de kosten voor retour van je huis of organisatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het retourformulier of via administratie@semmie.net

Retourtermijn is zichttermijn en bedenktijd maar geen speeltermijn
In het retourtermijn heb je de gelegenheid het product te bekijken. Uiteraard mag je een spel uit het cellofaan halen om de inhoud te bekijken. Maar het is niet de bedoeling dat de materialen ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden waardoor er gebruikerssporen ontstaan. Wij kunnen het product alleen terug nemen en crediteren als wij het in ongeschonden staat terug ontvangen. Dat betekent ook dat het goed verpakt en voldoende gefrankeerd moet zijn.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetaling en crediteren
Wij crediteren het bedrag na ontvangst van de retour.
Als je de bestelling in zijn geheel retour stuurt, wordt de volledige factuur gecrediteerd (= product + de in rekening gebrachte verzendkosten)
Als je een deel van de bestelling retour stuur, wordt alleen het retour gestuurde product gecrediteerd. De factuur voor de andere producten + de in rekening gebrachte verzendkosten blijf je verschuldigd.
Als de retourzending dusdanig beschadigd is of gebruikerssporen laat zien, wordt niet het volledig productbedrag gecrediteerd, omdat wij het product niet meer kunnen verkopen.

Als je een retourzending doet, ontvang je van ons een creditnota of een aangepaste factuur. Als de retour binnen de betalingstermijn wordt terug gestuurd en de betaling nog niet is gedaan kunt je met de creditnota of de aangepaste factuur de betaling alsnog in orde maken.

Als de betaling al is gedaan, ontvang je van ons het bedrag van de creditnota retour op je rekening.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met administratie@semmie.net  Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Hoe terug te sturen?
- Neem contact op met administratie@semmie.net  zodat wij weten dat het product retour komt.

- Verpak het product goed en voeg een kopie van de factuur toe. Wij vinden het fijn te horen wat de reden is van de retour zodat wij ervan kunnen leren, maar je bent dat zeker niet verplicht.

- Breng het product naar ons terug of stuur het voldoende gefrankeerd terug via een bezorgdienst naar keuze. Zorg dat je een bewijs hebt van afgifte.

Je kunt het pakket terug zenden naar
Semmie Sprekend Spel & Training
Stoomloggerweg 8 unit 2.5
3133 KT Ridderkerk

- Na de goede ontvangst van het product maken wij een creditnota voor het desbetreffende product. Als de betaling nog niet is voldaan kan je zelf het bedrag in mindering brengen op de factuur. Als je de factuur al betaald hebt, storten wij het bedrag terug.
RetournerenDeze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.