nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Nog 1 plaats Spelavonden zijn avonden waarin één spel centraal staat en gespeeld wordt. Met elkaar ontdekken en ervaren we wat het spel met ons doet, leren van het spel en de groep en versterken we elkaar in ons werk als professional in het pedagogisch, sociaal, GGZ, coachings of trainerswerkveld. 

Een spelavond is anders dan een training of workshop rond een spel of thema. Van een training of workshop mag je verwachten dat deze een theoretsich kader, verantwoording en het werken aan competenties behandelt, een leidinggevende rol van de trainer en een eventuele accreditatie van beroepsverenigingen. 
Een spelavond is uitsluitend gericht op samen spelen, ervaren, intervisie en het ontdekken van het spel. Tijdens een spelavond speel je het samen met misschien nog onbekende collega’s uit het eigen werkveld of een naburig gelegen werkveld en is het een mogelijkheid tot een ander soort intervisie, netwerken, persoonlijke en professionele ontwikkeling.  
 
In een kleine wisselende groep van maximaal 8 personen.
 
Wij gaan op 18 december 2017 de tool OMdenken Opvoedspel met elkaar spelen. Bij deze tool brengt iemand of meerdere personen na elkaar een casus in waar hij of zij echt even niet verder weet hoe ermee om te gaan. Aan de hand van de kaarten die de andere deelnemers hebben, helpen zij de brenger van de casus om te denken in de ingebrachte situatie.
Het is niet nodig dat je al bekend bent met het spel.
 
De avond brengt je interactie, daadwerkelijk een nieuw inzicht in een bestaande situatie, collegiaal contact en een gezelligheid.
 
Er is plek voor maximaal 8 personen.
De kosten zijn € 7,50 per persoon voor de koffie, thee, lekkers en de locatie
Tijd 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Keucheniusstraat 3E in Maassluis
 
Kun je niet op deze avond maar lijkt het je wel leuk om in de toekomst deze of andere spellen voor therapie en coaching te leren kennen? Ook dan zie ik graag je reactie via  training@semmie.net
 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.