Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kinderen die te maken hebben gehad met trauma hebben vaak een lange weg te gaan op hun pad naar herstel. Als professional begrijp je dat traditionele gesprekstherapie niet altijd voldoende is om deze kinderen te helpen. Therapeutisch spelmateriaal biedt een krachtig en effectief middel om het herstelproces te ondersteunen.

Spel is de taal van het kind en biedt hen een veilige uitlaatklep om hun ervaringen en emoties te uiten. Door therapeutisch spelmateriaal in te zetten, zoals poppen, tekeningen, zandbakken en symbolische objecten, kun je kinderen helpen om hun trauma's te verkennen, begrijpen en verwerken op een speelse en niet-bedreigende manier.Weergave:


Bezig met laden...
Sensorial Tray PreWriting
€ 24,95

Prijs per stuk

Veerkracht bij kindertrauma
€ 36,99

Prijs per stuk

Veerkracht Materialendoos
€ 199,00

Prijs per stuk

Naast het gebruik van spelmateriaal is de opbouw van een sterke vertrouwensrelatie tussen jou als professional en het kind van cruciaal belang. Getraumatiseerde kinderen hebben vaak te maken gehad met verlies van vertrouwen en veiligheid. Door een veilige en ondersteunende omgeving te creëren en het kind te laten voelen dat ze gehoord, begrepen en gerespecteerd worden, leg je de basis voor herstel.

Het is belangrijk om te benadrukken dat elke stap in het herstelproces op het tempo van het kind moet plaatsvinden. Geduld, empathie en sensitiviteit zijn essentiële eigenschappen voor professionals die met getraumatiseerde kinderen werken. Door het gebruik van therapeutisch spelmateriaal en het opbouwen van een vertrouwensrelatie, kun je de veerkracht van het kind stimuleren en hen helpen om hun trauma's te overwinnen.

Ben jij een professional die kinderen met trauma begeleidt? Ontdek de kracht van therapeutisch spelmateriaal en de waarde van de vertrouwensrelatie in het herstelproces. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren en je expertise verder te ontwikkelen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van getraumatiseerde kinderen en hen helpen bij het herstellen en bloeien.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies