nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Ieder contact met u als onze klant vinden wij waardevol. In de loop van de tijd zien wij vaste klanten regelmatig terug komen die trainingen volgen, hun spelassortiment uitbreiden, feedback geven, via de social media contact houden en met wie wij praten over het werkveld, hun praktijk en de ontwikkelingen daarbinnen.

Waardepunten
Iedere klant van Semmie, eenmalig of regelmatig terugkerend, kan ervoor kiezen een account aan te maken bij Semmie. Met dit account spaar je met iedere bestelling Waardepunten die ingezet kunnen worden voor korting de volgende keer. Het geeft dus direct voordeel uw spel bij Semmie te bestellen, een tip voor collega's te plaatsen of in het gastenboek te schrijven.

Speelpanel
Binnenkort  nodigen wij pedagogische professionals zoals u uit om deel te nemen aan ons Speelpanel. Een deelnemer van het Speelpanel is een professional met een passie voor spel en houdt ervan collega's te inspireren door middel van het schrijven van een blog. Het gaat hier niet om het schrijven van (commerciele) reviews maar om het delen van uw ervaring, tips en ideeen over spellen en werkvormen. Bij sommige stromen de ideeen voor het gebruik van spellen vanzelf, anderen vinden het prettiger hier wat inspiratie voor op te doen door de ervaring van anderen. En misschien bent u die inspirator wel. 
Meer informatie binnenkort. Maar wil u de info zodra deze beschikbaar is, dan kunt u een email sturen naar sylvia@semmie.net 

Uitwisselen van linken
Als u tevreden bent met wat Semmie voor u betekent, kunt u op uw site een link naar Semmie plaatsen. Dan kan naar de homepage of naar een specifieke pagina of product. Linken zijn voor zowel uw als onze site prettig en wij belonen dat graag met extra Waardepunten.
Een link van onze site naar uw site kunnen we plaatsen als u auteur bent van een van de spellen die wij verkopen of als wij met u samenwerken als partner.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.