Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.


Wij waarderen jou als klant! 


Ieder contact met jou als onze klant vinden wij waardevol. In de loop van de tijd zien wij vaste klanten regelmatig terug komen. 
 

Waardepunten sparen bij Semmie


Omdat wij onze klanten waarderen, kun je Waardepunten sparen bij Semmie. Bij iedere bestelling die je plaatst ontvang je waardepunten. Deze waardepunten leveren korting op bij je volgende aankoop. Schrijf je een bericht in het gastenboek van Semmie? Ook daarvoor ontvang je waardepunten. 


Wil je ook waardepunten gaan sparen? Maak dan nu een account aan
 

Semmie’s Speelpanel


Regelmatig nodigen wij pedagogisch professionals uit om deel te nemen aan ons Speelpanel. Een deelnemer van het Speelpanel is een professional met een passie voor spel en houdt ervan collega's te inspireren via een blog met eigen ervaringen. Het gaat hier niet om het schrijven van (commerciële) reviews maar om het delen van je ervaring, tips en ideeën over spellen en werkvormen. Bij sommige stromen de ideeën voor het gebruik van spellen vanzelf, anderen vinden het prettiger hier wat inspiratie voor op te doen door te lezen over de ervaring van anderen. En misschien bent jij die inspirator wel. 


Lijkt het je leuk om mee te doen aan Semmie’s Speelpanel? Stuur ons een berichtje via info@semmie.net

 

Uitwisselen van links


Ben je tevreden over Semmie? Dan waarderen wij het zeer als je een link naar Semmie plaatst op je website. Dit kan een link zijn naar de homepage of naar een specifiek product. Links zijn prettig voor zowel onze website als voor je eigen website. We belonen een link graag met extra Waardepunten. 

Heb je een link naar Semmie op je website geplaatst en ontvang je graag extra waardepunten? Stuur ons een berichtje via info@semmie.net

Ben je auteur van één van onze spellen, of is jouw organisatie partner van Semmie? Dan kunnen we ook op onze website een link naar jouw website plaatsen. 


Staat jouw organisatie/ website er nog niet bij? Stuur ons dan een berichtje via info@semmie.net 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies