Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Wijkteam
Als sociale professional, psycholoog, maatschappelijk werker, kortom als lid van een wijkteam kom je veel verschillende hulpvragen en problemen tegen. Een eerste contact, verkenning van de problematiek en de kortdurende begeleiding vragen specifieke vaardigheden. Materialen kunnen daarbij een steuntje in de rug zijn om aan de slag te gaan. Zowel voor het kind, de jongere, de ouder als de professional. 
Verschillende pakketten bevatten informatief materiaal en doe-materiaal gericht op de problematiek betreffenden kinderen, jongeren en ouders. 

Wijkteampakketten
De wijkteampakketten zijn samen gesteld door een wijkteamdeskundige en bevatten materialen over verschillende thema's die de professionals kunnen tegen komen. 
Met de materialen wordt de kennis en vaardigheden van de professionals ondersteunt en aansluiting gemaakt bij de belevingswereld van het kind of de jongere. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
-9%
Basispakket Gezinscoach
Basispakket Gezinscoach
€ 356,69 € 325,00

Prijs per stuk

-9%
Basispakket Kindercoach
Basispakket Kindercoach
€ 370,04 € 335,00

Prijs per stuk

-6%
Coach- en wijkteampakket Volwassenen
Coach- en wijkteampakket Volwassenen
€ 350,08 € 330,00

Prijs per stuk

Waarde van Welzijn
€ 25,00

Prijs per stuk

-10%
Wijkteampakket Jongere & Gezin
Wijkteampakket Jongere & Gezin
€ 393,88 € 355,00

Prijs per stuk

-11%
Wijkteampakket Kind & Gezin
Wijkteampakket Kind & Gezin
€ 381,28 € 340,00

Prijs per stuk


Korting
Met de aanschaf van een standaardpakket profiteer je altijd van korting. Het pakket is goedkoper dan de losse aanschaf van materialen. Daarnaast ontvang je altijd een cadeautje bij een Wijkteampakket.

Op maat gemaakt
Naast de standaardpakketten zijn wij ook ervaren in het op maat samen te stellen van pakketten die helemaal gericht zijn op uw doelgroep, ervaring en al beschikbare materialen binnen het team. Neem voor de mogelijkheden van maatwerk contact op met Semmie via info@semmie.net  . 

Losse materialen
Is er meer behoefte aan losse materialen dan vind je hier een overzicht van alle thema's. Thema's waar wijkteams vaak in geinteresseerd zijn, zijn  gespreksvaardigheden, familie en relatie, echtscheiding, dood en rouw en sociale vaardigheden. 

Bestellingen
Bestellingen kunnen via de website, telefonisch of via de mail (administratie@semmie.net) worden geplaatst. 

Financiele afhandeling
Bij bestellingen vanuit wijkteams hebben wij doorgaands contact met de wijkteamcoordinator, een uitvoerend medewerker en met de gemeente. 
Samen met de uitvoerend medewerker en de wijkteamcoordinator wordt gekeken welke producten aansluiten bij het team, wat de vraag is van de medewerkers en welke producten de contacten met de doelgroep verbeteren. 

Trainingen
De wijkteampakketten zijn met de handleidingen bij de producten, goed zelfstandig uit te voeren. Maar toch kan de inzet van materialen vragen oproepen of is er de wens om samen als team te ontdekken hoe materialen het beste ingezet kunnen worden. 

Speciaal voor wijkteams zijn er twee soorten trainingen

 

 

 

Contact en persoonlijk advies
Administratieve vragen kunt u stellen via administratie@semmie.net  Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 752 62 77. Als wij onderweg zijn voor trainingen kunt u altijd de voicemail inspreken. Dan bellen wij terug. 
 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies