nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
Is dat RAAR?
€ 59,90

Prijs per stuk

Kletsborden
€ 49,95

Prijs per stuk

Openhartig Vitaliteit
€ 12,99

Prijs per stuk

OpvoedParty voor ouders
Op basis van offerte

Wijkteam
Als sociale professional, psycholoog, maatschappelijk werker, kortom als lid van een wijkteam kom je veel verschillende hulpvragen en problemen tegen. Een eerste contact, verkenning van de problematiek en de kortdurende begeleiding vragen specifieke vaardigheden. Materialen kunnen daarbij een steuntje in de rug zijn om aan de slag te gaan. Zowel voor het kind, de jongere, de ouder als de professional. 
Verschillende pakketten bevatten informatief materiaal en doe-materiaal gericht op de problematiek betreffenden kinderen, jongeren en ouders. 

Wijkteampakketten
De wijkteampakketten zijn samen gesteld door een wijkteamdeskundige en bevatten materialen over verschillende thema's die de professionals kunnen tegen komen. De wijkteampakketten zijn er in drie formaten: extra largelarge en basis. Daarnaast zijn er gespecialiseerde pakketten over een thema of onderwerp die gericht kunnen worden in gezet. 
Met de materialen wordt de kennis en vaardigheden van de professionals ondersteunt en aansluiting gemaakt bij de belevingswereld van het kind of de jongere. Een aantal themapakketten die geschikt zijn voor wijkteams vindt u hieronder maar u kunt hier ook alle themapakketten bekijken. 

Korting
Met de aanschaf van een standaardpakket profiteert u altijd van een korting van 10% t.o.v. de aanschaf van de losse materialen. 

Op maat gemaakt
Naast de standaardpakketten zijn wij ook ervaren in het op maat samen te stellen van pakketten die helemaal gericht zijn op uw doelgroep, ervaring en al beschikbare materialen binnen het team. Ook bestaat de mogelijkheid voor een aanvullende workshop waarbij het gebruik van de materialen uitgediept wordt zodat alle producten ten volle benut zullen worden. 

Losse materialen
Is er meer behoefte aan losse materialen dan vindt u hier een overzicht van alle thema's. Thema's waar wijkteams vaak in geinteresseerd zijn, zijn  gespreksvaardigheden, familie en relatie, echtscheiding, dood en rouw en sociale vaardigheden. 

Bestellingen
Bestellingen kunnen uiteraard op de gangbare wijze via de website of telefonisch worden geplaatst. 

Financiele afhandeling
Bij bestellingen vanuit wijkteams hebben wij doorgaands contact met de wijkteamcoordinator, een uitvoerend medewerker en met de gemeente. 
Samen met de uitvoerend medewerker en de wijkteamcoordinator wordt gekeken welke producten aansluiten bij het team, wat de vraag is van de medewerkers en welke producten de contacten met de doelgroep verbeteren. 

Wij hebben soms contact met een enkel wijkteam maar veelal bundelen de wijkteams binnen een gemeente de bestelling. Semmie maakt een offerte en afhankelijk van het budget wordt de bestelling aangepast of goed gekeurd. 

De materialen worden geleverd aan de wijkteams en wij hebben contact met de gemeente over de financiele afhandeling. De volledige algemene voorwaarden vindt u hier. 

Uiteraard kan het bij uw wijkteam net anders verlopen of geregeld zijn. Dat is geen probleem. Net zo goed als een sociale professional afstemt op de client, kijken wij bij ieder contact met u, met het wijkteam, wat nodig is, wat er mogelijk is en hoe de lijnen lopen. 

Bezoek aan de locatie van Semmie
Als u in de gelegenheid bent naar Maassluis te komen, nemen wij graag met u de tijd te kijken naar de materialen. Wij kunnen uitleg geven, alternatieven laten zien, thema's op elkaar afstemmen en u kunt zich een beeld vormen van het volledige aanbod aan producten. 

Contact en persoonlijk advies
Administratieve vragen kunt u stellen via administratie@semmie.net  Bellen kan naar 010 - 752 62 77
Inhoudelijke vragen mogen ook op deze manier worden gesteld of rechtstreeks via  Dat is tevens het adres om een afspraak te maken. Het is goed eerst een afspraak te maken alvorens langs te komen zodat wij zeker weten dat wij de tijd hebben u te woord te staan en wij op dat moment niet bij een ander wijkteam of op een congres zijn. 

Mocht u overigens Semmie willen uitnodigen voor een wijkteamcongres dan horen we dat graag en kijken wij wat mogelijk is. 

Kijk hier voor een vergelijking van de verschillende wijkteampakketten

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.