Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
-9%
Wijkteampakket Jongere & Gezin
Wijkteampakket Jongere & Gezin
€ 335,53 € 305,00

Prijs per stuk

-8%
Wijkteampakket Kind & Gezin
Wijkteampakket Kind & Gezin
€ 360,54 € 330,00

Prijs per stuk

-6%
Wijkteampakket Volwassenen
Wijkteampakket Volwassenen
€ 316,54 € 299,00

Prijs per stuk

Wijkteam
Als sociale professional, psycholoog, maatschappelijk werker, kortom als lid van een wijkteam kom je veel verschillende hulpvragen en problemen tegen. Een eerste contact, verkenning van de problematiek en de kortdurende begeleiding vragen specifieke vaardigheden. Materialen kunnen daarbij een steuntje in de rug zijn om aan de slag te gaan. Zowel voor het kind, de jongere, de ouder als de professional. 
Verschillende pakketten bevatten informatief materiaal en doe-materiaal gericht op de problematiek betreffenden kinderen, jongeren en ouders. 

Wijkteampakketten
De wijkteampakketten zijn samen gesteld door een wijkteamdeskundige en bevatten materialen over verschillende thema's die de professionals kunnen tegen komen. Daarnaast zijn er gespecialiseerde pakketten over een thema of onderwerp die gericht kunnen worden in gezet. 
Met de materialen wordt de kennis en vaardigheden van de professionals ondersteunt en aansluiting gemaakt bij de belevingswereld van het kind of de jongere. Een aantal themapakketten die geschikt zijn voor wijkteams vind je op deze pagina maar je kunt hier ook alle themapakketten bekijken. 

Korting
Met de aanschaf van een standaardpakket profiteer je altijd van korting. Het pakket is goedkoper dan de losse aanschaf van materialen. Daarnaast ontvang je altijd een cadeautje bij een Wijkteampakket.

Op maat gemaakt
Naast de standaardpakketten zijn wij ook ervaren in het op maat samen te stellen van pakketten die helemaal gericht zijn op uw doelgroep, ervaring en al beschikbare materialen binnen het team. Neem voor de mogelijkheden van maatwerk contact op met Semmie via info@semmie.net  Ook bestaat de mogelijkheid voor een aanvullende workshop waarbij het gebruik van de materialen uitgediept wordt zodat alle producten ten volle benut zullen worden. 

Losse materialen
Is er meer behoefte aan losse materialen dan vind je hier een overzicht van alle thema's. Thema's waar wijkteams vaak in geinteresseerd zijn, zijn  gespreksvaardigheden, familie en relatie, echtscheiding, dood en rouw en sociale vaardigheden. 

Bestellingen
Bestellingen kunnen uiteraard op de gangbare wijze via de website of telefonisch worden geplaatst. 

Financiele afhandeling
Bij bestellingen vanuit wijkteams hebben wij doorgaands contact met de wijkteamcoordinator, een uitvoerend medewerker en met de gemeente. 
Samen met de uitvoerend medewerker en de wijkteamcoordinator wordt gekeken welke producten aansluiten bij het team, wat de vraag is van de medewerkers en welke producten de contacten met de doelgroep verbeteren. 

Bezoek aan de locatie van Semmie
Benieuwd naar de materialen? Neem contact op met Semmie en maak een afspraak om langs te komen bij ons op kantoor in Vlaardingen. 
 

Contact en persoonlijk advies
Administratieve vragen kunt u stellen via administratie@semmie.net  Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 752 62 77


Kijk hier voor een vergelijking van de verschillende wijkteampakketten

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies