nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Lees hier onze blogs

Momenteel wordt er een Speelpanel geformeerd van therapeuten, kinder- en jongerencoaches en andere pedagogische professionals die een passie hebben voor spel in begeleiding. 

Deze professionals helpen collega's d..m.v. het schrijven van blogs aan spelideeen en verwerkingsvormen op de site van Semmie en wellicht ook de eigen site en social media.

Om de professionals hier weer mee te helpen, stelt Semmie spelmaterialen en tools ter beschikking. Schrijven in ruil voor spel, zeg maar. Jij steeds een kosteloze aanvulling voor je spelkamer, je collega's in het netwerk van Semmie ideeen door jouw manier van begeleiden en schrijven. Uiteraard plaatsen we ook een link naar jouw pagina zodat je collega's jou als creatief speler weten te vinden en jouw netwerk uitgebreid wordt. 

Ben jij die creatieve, schrijvende pedagoog die een hart heeft voor de begeleiding van kinderen en jongeren en bij wie dat zelfde hart sneller gaat kloppen bij het gebruik van spellen, boeken en tools? Misschien is het Speelpanel dan ook wat voor jou. 

Als je interesse hebt, wilt deelnemen of gewoon even wil overleggen, kun je contact opnemen met Sylvia van Asperen via sylvia@semmie.net