Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Als pedagogische professionals begrijpen we dat gezonde relaties met familie en anderen cruciaal zijn voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Helaas kunnen er ook uitdagingen ontstaan, zoals scheiding, ruzies, verhuizingen en veranderingen in familiedynamiek. Deze uitdagingen kunnen leiden tot angst, verdriet en verwarring bij kinderen en jongeren. (tekst gaat verder onderaan pagina)Weergave:
  4 / 4  Bezig met laden...
Sociocards Online training
€ 139,00

Prijs per stuk

-50%
Sociocards uitbreidingsset bij de vierkante doos
Sociocards uitbreidingsset bij de vierkante doos
€ 19,95 € 9,95

Prijs per stuk

Soms is er ruzie
€ 14,50

Prijs per stuk

Spelenderwijs verbinden en hechten
€ 33,50

Prijs per stuk

Tafelklets!
€ 14,95

Prijs per stuk

Tom en Tessa slaan zich er doorheen
€ 59,95

Prijs per stuk

Vriendenklets!
€ 12,95

Prijs per stuk

  1 2 3  4   

Het is belangrijk om kinderen en jongeren te ondersteunen bij het begrijpen en verwerken van deze gebeurtenissen en hen te helpen positieve relaties te behouden. Tools en spellen kunnen hierbij helpen. Familiespelletjes en creatieve activiteiten kunnen bijdragen aan het herstellen van relaties en het bevorderen van samenwerking en communicatie tussen familieleden.

Voor jongeren kunnen mindfulness en meditatie hen helpen om te leren omgaan met stressvolle situaties en emoties. Door deze technieken te gebruiken, kunnen ze leren omgaan met negatieve emoties zoals woede en angst, en zich beter concentreren op het oplossen van problemen en het opbouwen van positieve relaties.

Als pedagogische professionals moeten we ons bewust zijn van de uitdagingen die kinderen en jongeren kunnen tegenkomen in hun relaties met familie en vrienden. Door hen te ondersteunen met passende tools en spellen kunnen we hen helpen om positieve relaties te behouden en hun emotionele welzijn te verbeteren. Zo kunnen we bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van kinderen en jongeren.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.