nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gastenboek
 

Welkom in het gastenboek. U kunt hier uw reactie achterlaten. Uw bericht helpt anderen een mening te vormen over Semmie.
Als wij iets voor u kunnen oplossen, is de snelste manier om contact op te nemen met onze klantenservicie via info@semmie.net. Uw bericht op deze pagina wordt pas na enige uren zichtbaar.  

Uw emailadres en website worden zichtbaar in het gastenboek als u deze invult. Die vakken kunt u natuurlijk leeg laten als u dat niet wilt. 

Met het plaatsen van uw mening bouwt u korting op voor een eventuele volgende bestelling. Dit is een automatisch proces. De inhoud van uw mening heeft geen invloed op het toekennen van het (aantal) Waardepunten. U kunt dus in alle vrijheid uw mening geven. Wel worden de reacties eerst door ons gezien voordat deze openbaar worden gemaakt.

Dank u wel voor uw feedback.

monique weiss - 13/08/2018 om 16:17

ik heb het spel Ziezo bij jullie besteld.
Wat ik nu gezien heb is dat het spel mij erg aanspreekt, mooie materialen, leuke opdrachten. Ik wil er graag mee aan de slag gaan.
Zodra ik ervaringen heb opgedaan met het spel deel ik ze graag.

marili - 10/08/2018 om 12:44

goede service, correct en betrouwbaar.

Karin Ritmeester - 30/07/2018 om 23:10

Een mooie overzichtelijke site met een scala aan producten. Ik voel me net een kind in een snoepwinkel. Daarnaast goede service en aflevering van de bestelde producten. Ik ben heel erg tevreden over Semmie.

Ellen Zomer - 20/07/2018 om 15:13

Semmie Sprekend Spel weet zeker de klant 'aan te spreken' met een snelle goede prettige service. Semmie Sprekend Spel heeft kennis van zaken en is zeer zeker de moeite waard dat ik jullie organisatie in mijn netwerk bekend maak.
Semmie Sprekend Spel de moeite waard voor de wijkteams in het sociaal domein. Voor de Zorg & Welzijn en Gehandicaptensector een organisatie waar in de beleving voor de klanten van deze sectoren heel veel mooie materialen te halen zijn met een goede uitleg en dito training.

MG van Mourik - 26/10/2017 om 19:58

Goede service, advies gevraagd en het aanbevolen boek sluit precies aan bij wat we zochten. Snelle levering en klantvriendelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!

L.N. - 18/02/2017 om 15:36

Voor het eerst hier op de site en een bestelling geplaatst. Ging echt supersnel en mijn dochter is blij met de spellen.

Pagina 2 van 2
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.