nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Workshop "Ik denk me sterk" 
Als pedagogische professional heb je vanuit je ervaring en opleiding alles in huis om te werken met kinderen aan een sterk zelfbeeld en sociale vaardigheden. 

Er wordt gewerkt in een kleine groep zodat er voldoene aandacht is voor iedere inbreng maar dat maakt uiteraard wel dat het aantal plaatsen beperkt is. 

Omschrijving 
Als beroepskracht is het belangrijk een positieve invloed uit te oefenen op de gedachten vorming van kinderen en tieners. 
Er zijn verschillende manieren om kinderen en tieners in hun gedachten vorming te begeleiden. 

Gedachtekracht heeft invloed op je gedrag in de groep. Wanneer je met kinderen en tieners wilt werken aan het thema pesten is het inzetten van gedachtekracht een sterke tool. Dit geldt voor alle rollen rondom het pesten; of het nu gaat om degene die pest, gepest wordt, meeloopt of alleen ziet wat er gebeurd. 

Na het volgen van deze bijscholing kun je een keuze maken uit de werkvormen van het spel ‘Ik denk me sterk’ om individueel en in groepsverband toe te passen.
Dit kan individueel, in subgroepjes en in een grote groep. Ook is het mogelijk om een serie opvolgende werkvormen te kiezen en een programma samen te stellen om een intensievere periode te werken rond gedachtekracht. 

Doelgroep
Deze bijscholing is bedoeld voor beroepskrachten die werken met kinderen van 6 tot en met 10 jaar en tieners van 10 tot en met 16 jaar. Dat zijn bijvoorbeeld beroepskrachten binnen het onderwijs; leerkrachten, docenten, intern begeleiders en remedial teachers. 

Ook beroepskrachten die werkzaam zijn binnen de begeleiding van kinderen en tieners; zoals trainers, kindercoaches, kindertherapeuten, en orthopedagogen kunnen zich aanmelden voor deze bijscholing.

Werkwijze 
De workshop is interactief en ervaringsgericht. Dit betekent dat er word gewerkt met korte momenten van theoretische overdracht en er veel aan onderlinge uitwisseling word gedaan. 
Het werken met het spel ik denk me sterk staat centraal aks middel om kinderen te ondersteunen bij het omgaan met elkaar. Een groot deel van de spelvormen mag u als beroepskracht ook zelf ervaren. Al spelende ontdekt u welke aandachtspunten er zijn voor de spelbegeleider.

De workshop is interactief, afwisselend in werkvorm


Na afloop
Na afloop ontvangt u de readers ikdenkmesterk-EXTRA en ikdenkmesterk-DE WORKSHOP met daarin de beschrijving van de theorie, spelvormen en een verwijzing naar literatuur.

Datum en tijd
Er is nog geen nieuwe datum bekend
Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende training stuurt u een email naar training@semmie.net

Locatie
Semmie Sprekend Spel & Training
Keucheniusstraat 3E
3144 EM Maassluis
010 - 752 62 77

Investering
€ 70,00 excl het spel Ik denk me sterk
€ 89,25 incl het spel Ik denk me sterk