nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Time Timers geven direct duidelijk weer hoeveel tijd er beschikbaar is. Kinderen, jongeren en volwassenen die behoefte hebben aan structuur en overzicht in de planning maken gebruik van de Time Timer. In opvoeding, therapie, onderwijs en coaching geeft de Time Timer direct weer hoeveel tijd er nog over is. De Time Timer vervangt een stopwatch, kookwekker of een stoplicht omdat een rode schijf in een oogopslag laat zien wat de resterende tijd is. 

Er is een Time Timer Pocket, Time Timer Plus, Time Timer Medium, Time Timer MOD, Time Timer Large en een Time Timer Watch verkrijgbaar. De Time Timer Watch is in twee maten verkrijgbaar en de kindermaat ook nog eens in verschillende kleuren. Voor de Time Timer MOD zijn er verschillende kleuren hoesjes verkrijgbaar zodat deze helemaal gepersonaliseerd kan worden. 

Alle Time Timer hebben een jaar garantie en worden zonder verzendkosten verstuurd.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Time Timer Blanco kaart
€ 1,79 Per stuk
Time Timer Large
€ 68,37 Per stuk
Time Timer Medium
€ 51,43 Per stuk
Time Timer MOD hoesje
€ 9,08 Per stuk
Time Timer MOD
€ 47,80 Per stuk
-77%
Time Timer Picto Stickers - UITVERKOOP
Time Timer Picto Stickers - UITVERKOOP
€ 1,00 Per vel € 4,40 Per vel
Time Timer Pictogrammenset
€ 18,09 Per stuk
Time Timer Plus
€ 54,45 Per stuk
Time Timer Pocket
€ 45,38 Per stuk
Time Timer Watch Plus
€ 102,79 Per stuk

Hier staan de verschillende Time Timer die u kunt kopen. Wilt u overleg welke Time Timer het beste past in uw klas, bij de opvoeding of tijdens de coaching op therapie, dan kunt u altijd overleggen via de chat, e-mail of telefoon. Om de zelfstandigheid te vergroten wordt de Time Timer Watch gebruikt. Met de Time Timer Watch heeft de gebruiker constant de mogelijkheden van de Time Timer dicht bij de hand.

In de klas of het onderwijs wordt de Time Timer gebruikt voor klassikale en individuele taken. De leerkracht of docent zet de rode schijf op de tijd die aan een bepaalde taak kan worden besteed.
In de opvoeding wordt de Time Timer gebruikt om structuur te brengen in de dag. Voor een kind met autisme geeft het duidelijkheid als hij/zij kan zien hoeveel tijd er is om tanden te poetsen, te eten etc. Daarmee ondersteunt de Time Timer het gebruik van pictogrammen.
In therapie of coaching geeft de Time Timer aan hoeveel tijd er is voor een sessie of begeleidingsgesprek.
Specifieke producten over structuur, autisme, ADHD, ADD, gedrag, planning vullen het gebruik van de Time Timer aan. 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.