Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Boeken en kaartspellen kunnen kinderen en jongeren helpen hun hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit  beter te begrijpen. De pedagogische spelmaterialen ondersteunen ouders in de opvoeding als zij hun kind helpen met de verwerking van alle prikkels die het kind in de klas heeft opgedaan, tijdens de overgang van wakker zijn naar slapen of als ouders zoekende zijn naar manieren om hun hoogsensitieve kind of hooggevoelige tiener te begeleiden en te helpen zichzelf te beschermen tegen overprikkeling.
Onderstaande materialen laten zien dat hoogsensitiviteit zowel een kracht als een uitdaging kunnen zijn.
 


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
Ongewild lastig in de puberteit
€ 15,00

Prijs per stuk

Praatprikkels
€ 10,95

Prijs per stuk

Puber Coachkaarten
€ 15,95

Prijs per stuk

Relaxklets!
€ 14,95

Prijs per stuk

Rory's Story Cubes - Classic
€ 12,99

Prijs per stuk

Schoolsmoeltjesschrift
€ 7,50

Prijs per stuk

Smoeltjesschrift 1
€ 14,50

Prijs per stuk

Smoeltjesschrift 2
€ 14,50

Prijs per stuk

Stilzitten als een kikker
€ 20,00

Prijs per stuk

Wat als je hoogsensitief bent?
€ 15,00

Prijs per stuk

  1  2   


Hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen of jongeren kunnen in het dagelijks leven extra begeleiding gebruiken om hun hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid te reguleren. Of deze hooggevoeligheid nu getest is of niet. Of het nu als een officiele diagnose kan worden gesteld, als een kracht of als een opstakel wordt ervaren. Het helpen van een kind of jongere met de structuur, het beperken van prikkels, het ondersteunen van de ouders in de opvoeding is heel belangrijk.
Het kind kan ervaren dat hij in zijn hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit niet alleen staat. Dat een therapeut, kindercoach, leekracht of begeleider hem of haar kan helpen in de klas, thuis of op welke manier dan ook. 

Specifieke materialen voor kinderen en jongeren met autisme zijn ook beschikbaar. Evenals producten rondom het leren benoemen van emoties of spellen die specifiek voor de kindercoaching kunnen worden gebruikt. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies